سرهنگ پاسدار «عباس فروزانمهر» در گفتوگو با خبرنگار دفاعپرس از خراسان رضوی، با تاکید بر ضرورت عمل به منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر کمک به جبهه مقاومت، با توجه به تحولات منطقه غرب آسیا، اظهارداشت: جوامع جهانی و بهخصوص امت اسلامی باید نسبت به اسکان و تغذیه زنان و کودکان مظلوم فلسطینی و لبنانی و نیز توجه جدی به سلامت کودکان بیگناه با فرارسیدن فصل سرما، تمهیدات لازم را در برونرفت از این بحران با کمکهای انساندوستانه خود بیندیشند.
وی با ابراز خرسندی از نقشآفرینی مردم سخاوتمند، خیرین، بسیج ادارات و اقشار مختلف جوین در صحنههای مختلف دفاع از جبهه حق، ادامه داد: مردم ولایتمدار با تأسی از فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی ضمن کمک ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به مظلومین فلسطین و غزه، حمایت، همدلی و همدردی خود را از جبهه مقاومت اسلامی اعلام کردند.
دبیر ستاد جمعآوری کمکهای مردمی جبهه مقاومت شهرستان جوین تصریح کرد: شرکت کشت و صنعت جوین ۲ میلیارد ۴۰۰ میلیون تومان، بسیجیان ناحیه جوین ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان بههمراه ۵۰ تخته پتو، دو قطعه زمین تجاری و کشاورزی، گوسفند، موتورسیکلت و دوچرخه، کمیته امداد امامخمینی (ره) این شهرستان ۴۰۷ میلیون تومان بههمراه ۲۸۰ تخته پتو، هلالاحمر جوین ۱۷۵ میلیون تومان به اضافه ۵۰ تخته پتو، آسیبدیدگان جبهه حق را یاری و قوت بخشیدند.
فرمانده سپاه ناحیه جوین در پایان یادآورشد: کمک و حمایتهای مردم غیور، خداجوی و ولایتمدار شهرستان جوین در حمایت از جبهه مقاومت اسلامی همچنان ادامه دارد.
تهیه و تنظیم : صادق اسدی
انتهای پیام/